وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات افزود: ايجاد شبکه پهن باند کليد توسعه کاربرد و به کارگيري ارتباطات و فناوري اطلاعات است و به دليل قابليت پهن باند به منظور سرعت بخشيدن به حوزه ict، اين امر مي تواند موجب رشد اقتصادي کشور نيز باشد.
وي همچنين افزود: روابط خارجي و حوزه ict در حال تکامل است، در اين دو سال گذشته محور اساسي دولت گره گشايي از اقتصاد کشور و جامعه بود که اولين قدم در اين محور بايد تحريم ها برداشته مي شد تا فضاي عادي در روابط خارجي نيز بوجود بيايد و شاهد رونق اقتصادي در جامعه باشيم.
دکتر واعظي با بيان تأثيرات فناوري اطلاعات گفت: تغيير در روابط شهروندان و دولت، ايجاد دنياي مجازي در کنار دنياي حقيقي، سرعت بخشيدن در کارها و شفاف سازي در عرصه هاي مختلف از جمله تأثيرات اين حوزه است.
وي تأکيد کرد: در کنار اين موارد در بانکداري الکترونيک، حوزه ict موجب مي شود تا اطمينان پذيري، قابليت مديريت و توسعه پذيري مناسب صورت پذيرد.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: يکپارچگي آن، گستردگي جغرافيايي شبکه و ايجاد بهره وري بيشتر در کاربرد شبکه از جمله مزيت هاي توسعه شبکه پهن باند کشور و بانکداري الکترونيک است.
دکتر واعظي ضمن بيان فعاليت هاي دولت تدبير و اميد در حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات اظهار کرد: پهناي باند اينترنت بين الملل از 72 گيگابايت بر ثانيه به 276 رسيده است و در کنار توسعه موارد مختلف حوزه ict دو سال گذشته شاهد بوديم که ظرفيت IP داخل کشور به ميزان پنج برابر افزايش داشته است.
وي در ادامه به برنامه هاي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در آينده اشاره کرد و افزود: افزايش ظرفيت پهناي باند زيرساخت شبکه ملي اطلاعات، افزايش محتواي بومي در فضاي مجازي و پوشش کامل ارائه خدمات الکترونيکي دولت از جمله برنامه هاي آينده وزارت ارتباطات است.
دکتر واعظي در پايان گفت: بخش بانکي کشور ظرفيت استفاده از زيرساخت هاي تهيه شده توسط وزارت ارتباطات در حوزه بانکداري الکترونيک را دارد و اميدواريم که اين فرايند در جهت آسايش عموم جامعه در بهره برداري از خدمات هر چه سريعتر تکميل شود.